0151 - 433 988 79 info@kaantv.com

Blog

Nëse zotëroni një pajisje IPTV të aktivizuar, mund të blini vetëm listën e TV pa një pajisje prej nesh.

Ju merrni IPTV Shqip tonë si:

– Lista M3U për veya (Samsung + LG)
– Portal për Mag 254 / Mag 322
– Bouquet për pajisjet Enigma 2 (Dreambox, Gigablue …)
– Lista M3U për Android Box (Kodi, app IPTV …)

Z

Shqip IPTV HD cilësi

6 vjet eksperiencë dhe mbi 5000 klientë të kënaqur flasin për ne
1

Serverat tanë

Më shumë se 15 servera të avancuar dhe hard disk të mbrojtur për një pamje të qetë të imazheve. Ju mund të shikoni TV kanalet pa asnjë problem në çdo çast 24h/7!

PAISJET IPTV SHQIP

Platforma Global IPTV përkrah një spektër të gjërë të paisjeve IPTV me anë të cilave mund ti ndiqni TV kanalet nga kudo: MAG, Smart TV, Android Kodi, Enigma 2, IOS, IOS
I

Porosi e sigurtë!

Porosia juaj do të procesohet menjëherë pasi të beni pagesen për abonimin tuaj në KaanTV.

100% Privatësi

Ju do të shikoni kanalet tuaja IPTV sigurtë dhe abonimi që ju ofrojmë është i dedikuar vetëm për ju!
KaanTV ofron shërbim të sigurtë!

Nuk ka kosto shtesë

Nuk ka kosto shtesë, ju do të paguani për atë që ju ofrojmë, pas abonimit ju do të mund ta vazhdoni në të njejtin çmim.

SHQIP IPTV – në përputhje me

iptv GERÄTE
iptv LOGOS

SHQIP IPTV - Paketa Televizive pa Pajisje

SHQIP IPTV - Paketa televizive me Mag 254 kuti IPTV

shqip iptv box
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (48 votes, average: 4,90 out of 5)
Loading...
tr_TR