0151 - 433 988 79 info@kaantv.com

Shqip IPTV në HD

Smart TV with Shqip IPTV channels

Pse ne

Z

Shqip IPTV HD cilësi

6 vjet eksperiencë dhe mbi 5000 klientë të kënaqur flasin për ne
1

Serverat tanë

Më shumë se 15 servera të avancuar dhe hard disk të mbrojtur për një pamje të qetë të imazheve. Ju mund të shikoni TV kanalet pa asnjë problem në çdo çast 24h/7!

PAISJET IPTV SHQIP

Platforma Global IPTV përkrah një spektër të gjërë të paisjeve IPTV me anë të cilave mund ti ndiqni TV kanalet nga kudo: MAG, Smart TV, Android Kodi, Enigma 2, IOS, IOS
I

Porosi e sigurtë!

Porosia juaj do të procesohet menjëherë pasi të beni pagesen për abonimin tuaj në KaanTV.

100% Privatësi

Ju do të shikoni kanalet tuaja IPTV sigurtë dhe abonimi që ju ofrojmë është i dedikuar vetëm për ju!
KaanTV ofron shërbim të sigurtë!

Nuk ka kosto shtesë

Nuk ka kosto shtesë, ju do të paguani për atë që ju ofrojmë, pas abonimit ju do të mund ta vazhdoni në të njejtin çmim.

Nëse zotëroni një pajisje IPTV të aktivizuar, mund të blini vetëm listën e TV pa një pajisje prej nesh.

Ju merrni IPTV Shqip tonë si:

– Lista M3U për Smart TV (Samsung + LG)
– Portal për Mag 250 / Mag 254 …
– Bouquet për pajisjet Enigma 2 (Dreambox, Gigablue …)
– Lista M3U për Android Box (Kodi, app IPTV …)

SHQIP IPTV - në përputhje me

Transmetuesi ynë IPTV Shqiptar

SHQIP IPTV - Paketa Televizive pa Pajisje

SHQIP IPTV - Paketa televizive me Mag 254 kuti IPTV

tr_TR